Chcete se podívat, co je nového na Instagramu, ale po spuštění aplikace na vás vyskočí hláška o deaktivaci vašeho účtu? Nedaří se vám přihlásit k vašemu účtu i přesto, že jste byli před hodinou aktivní? Jak v takových situacích postupovat?

Když se zobrazí upozornění

Pokud máte instagramový účet deaktivovaný, zobrazí se vám při pokusu o přihlášení zpráva přes displej telefonu.

Účty, které nedodržují Zásady komunity nebo Podmínky použití, mohou být deaktivovány bez varování.

Ať už samotný Instagram, tak my v BGRAM, vřele doporučujeme, abyste si pozorně přečetli Zásady komunity a zkontrolovali příspěvky na všech účtech, které jste vytvořili.

Zamiřte do Nastavení, vyberte možnost „Účet“ a vyberte nabídku „Stav účtu“. V této části se dozvíte, pokud by nějaký z vašeho obsahu porušoval pravidla.

Nezapomeňte, že účet, který opakovaně porušuje zásady komunity nebo podmínky použití, může Instagram trvale odebrat.

Máte pocit, že jde o omyl a nic jste neporušili?

Pokud se domníváte, že byl váš účet deaktivován omylem, můžete se proti tomuto rozhodnutí odvolat.

To uděláte tak, že spustíte aplikaci, zadáte své uživatelské jméno a heslo a budete postupovat podle pokynů na displeji.

Když se vám nezobrazuje zpráva o deaktivaci účtu, je možné, že máte potíže s přihlášením.

Ve většině případů Instagram vyřizuje tyto žádosti do 24 hodin od nahlášení. Zbytečně nečekejte a žádost odešlete.

Pokud po vás Instagram vyžaduje textové zdůvodnění, vřele doporučujeme psát anglicky, žádost tím můžete výrazně urychlit.

Nejste si jistí vaší angličtinou? Nebojte se využít třeba překladač od Google, který pro tyto účely bohatě vystačí.

Pokud byl váš účet odstraněn vámi nebo někým, kdo má vaše heslo, nedá se nijak obnovit.

Můžete si založit nový účet?

Můžete. A dokonce si můžete vytvořit nový účet se stejnou e-mailovou adresou, jakou jste použili předtím, ale bohužel hrozí, že nemusíte dostat stejné uživatelské jméno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.