Zásady zpracování osobních údajů

Jmenuji se Kateřina Pavlíčková a provozuji stránky https://bgram.cz.

Mé sídlo je na adrese U nových vil 1335/23, 100 00, Praha 10,

IČ: 76210723

Jaké osobní údaje zpracovávám a proč?

  • Abych se s vámi mohla spojit ohledně Vaší poptávky mých služeb nebo školení, mám na webu umístěno několik kontaktních nebo objednávkových formulářů.
  • Údaje, které mi do nich napíšete, budu zpracovávat za účelem odpovědi na vaši poptávku.
  • Pokud se však domluvíme na konkrétní spolupráci, budu zpracovávat vaše jméno a příjmení, kontaktní údaje (e-mail, telefon nebo název vašeho instagramového účtu), vaše podnikatelské údaje (název firmy, IČ) a případně data, která mi poskytnete, abych vám mohla poskytnout některou ze svých služeb.
  • Údaje využívám pro poskytování služeb, plnění smlouvy, organizace webinářů, školení, konzultací, odborných poradenství, online kurzů

Jde zejména o tyto údaje:

  • identifikační údaje (např. jméno, příjmení, IČ, DIČ),
  • kontaktní údaje (např. e-mail, telefonní číslo),
  • adresní údaje (např. poštovní adresa),
  • fakturační údaje (např. číslo bankovního účtu),
  • údaje o míře a způsobu využívání služeb (např. historie objednaných služeb nebo produktů),
  • případně další údaje v závislosti na poskytnuté službě.
  • Osobní údaje identifikační, kontaktní, adresní a fakturační nezbytně potřebujeme k účelu plnění smlouvy.
Používání dat při mé práci podléhá nařízení GDPR

E-mailovou adresu potřebuji, abych vám mohla vytvořit a zaslat přístupy do členské sekce webového rozhraní.

Pokud se registrujete na vysílání některého z mých webinářů nebo online školení, vaši e-mailovou adresu nezbytně potřebuji také k zajištění organizace daného webináře nebo online školení.

Vedení účetnictví

Pokud si objednáte produkt nebo službu z mé nabídky, potřebuji vaše osobní údaje (fakturační údaje), abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Marketing – zasílání personalizovaných newsletterů (oprávněný zájem / souhlas)

Vaše identifikační a kontaktní údaje, údaje o vašem pohlaví a údaje o vašem chování na webu (např. na co klikáte v e-mailech a kdy je nejčastěji otevíráte), využívám za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení.

Nechci vám posílat nabídky, které vás nezajímají. Proto sleduji, jestli máte o moje e-maily zájem a pomocí toho, na co v e-mailech klikáte, se vám snažím přizpůsobit obsah těchto e-mailů.

  • Pokud jste mým klientem, vnímám oprávněný zájem posílat vám tyto newslettery na míru maximálně po dobu 5 let od poslední objednávky.
  • Pokud ode mě získáváte vzdělávání zdarma (e-book, webinář nebo jeho záznam) nebo se registrujete k odběru novinek na blogu, budu vám zasílat moje newslettery na základě vašeho souhlasu, a to po dobu nejdéle 5 let od jeho udělení.
  • V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů odhlásit v každém obdrženém e-mailu. Je to vaše právo.
Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžu zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku™ či Instagramu™, a to po dobu maximálně 3 let od udělení vašeho souhlasu.

Ten můžete samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím e-mailu info@bgram.cz

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsem v konkrétních případech neuvedla jinak.

Fotografie a video záznamy z přenášek, školení nebo konzultací

Na některých mých živých akcích – školeních, seminářích, … pořizuji fotografickou dokumentaci či video záznam. Fotografie používám v propagačních materiálech, především na webu, ale také na sociálních sítích.

Video záznam slouží účastníkům online kurzu ke zhlédnutí.

U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu.

Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte mi prosím vědět předem před pořádáním živé akce na e-mailu: info@bgram.cz

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsem v konkrétních případech neuvedla jinak.

Cookies

Na mých stránkách https://bgram.cz fungují také cookies, které používám. Cookies umožňují mému webu fungovat naplno a případně měřit návštěvnosti mého webu.

Nakládání s těmito cookies mi umožňuje GDPR a to na základě tzv. oprávněného zájmu.

Pro sběs cookies využívám služby:

  • Google Analytics, kterou provozuje Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, podle svých podmínek, které najdete zde.
  • Facebook Pixel, kterou provozuje Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, které najdete zde.

Pokud na mé stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, e-mailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažím zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít platnost jeden rok.

Pokud navštívíte moji přihlašovací stránku, nastavím dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavím také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají platnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají platnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Komentáře

Když na mém blogu jako návštěvník přidáváte komentář, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále vaše IP adresa a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší e-mailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web nebo mi je posíláte přes některý z kontaktních formulářů, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

S kým sdílím vaše údaje

Pro zajištění dílčích zpracovatelských operací, které si nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Pokud požadujete obnovení hesla, vaše adresa IP bude uvedena v e-mailu pro obnovení hesla.

Všichni zapojení zpracovatelé jsou povinni vaše osobní údaje chránit stejně jako já a zavázali se mi k tomu svým prohlášením nebo smlouvou.

Jak dlouho uchovávám vaše údaje

Pokud se na žádné spolupráci nedomluvíme, vaše údaje po 6 měsících mažu. Jestli se však domluvíme na spolupráci, vámi poskytnutá data budu zpracovávat po dobu 10 let od ukončení naší spolupráce.

Pokud přidáte komentář k blogovému článku, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládám také osobní údaje, které uvádí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět nebo upravovat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno).

Kam posílám vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Nařízení GDPR vám dává několik práv

Mezi nimi je právo obrátit se na mě a chtít informace, jaké osobní údaje zpracovávám, vyžádat si přístup k osobním údajům, nechat si je aktualizovat nebo opravit, chtít omezení zpracování, kopii osobních údajů, přenos osobních údajů nebo po mně požadovat jejich smazání.

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchovávám, včetně všech údajů, které jste mi poskytli.

Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchovávám. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsem povinna uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládám, jak bych měla, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud. Budu ale radši, když to nejdřív vyřešíme společně. Ráda vám vše vysvětlím a vyjdu vstříc. Stačí mě kontaktovat na e-mailu info@bgram.cz

Tyto zásady zpracování osobních údajů jsou platné od 21.6.2021